Monday, April 20, 2009

Virgin Coconut Oil (VCO):Minyak Kelapa Dara (MKD)

Salam semua!!

Dah lama leen tak update blog nie...masih lagi sibuk dengan roti-roti leen tapi disebabkan ketiadaan kamera yang tidak membolehkan untuk leen postkan gambar2nya disini tu yang senyap aje, lagipun komputer yang leen gunakan ni pun dah 'pening-pening unta'...biasalah barang lama tunggu masa untuk 'dispose' aje..

Tapi peluang yang ada ni leen ingin berkongsi dan mungkin ingin mengajak teman-teman blogger lain untuk 'explore' sekejap tentang kelebihan ataupun mengetahui khasiat minyak kelapa dara..ha mungkin ada yang pernah tertengok iklan di mana-mana media cetak tentang produk/syarikat Bio-Asli. La ni leen dan family telah pun mencuba salah satu dari produk syarikat tersebut, Kapsul Minyak Kelapa Dara + Habbatus Sauda.

Ini juga salah satu produk MKD :

Kopi Kelapa Dara - khusus untuk lelaki dan wanita dewasa, umumnya untuk pasangan suami-isteri.

Actually, leen tak boleh la nak bagi testimoni kesan or hasil dari pengambilan produk ni, sebab baru aje mencubanya. Tapi selain kita dapat memanfaatkan penggunaan produk, kita juga dapat menjana pendapatan sampingan kita melalui pelan pemasaran yang disediakan oleh syarikat.


Ini pula adalah gambar Duta Produk Bio-Asli:

Abang Rahim (Pelakon), En. Ishak Basiran (Pengasas Bio-Asli) dan Kaza @ Degawan (Pelakon Susuk).

Nak tahu lebih lanjut lawati laman web : http://www.bio-asli.com/?id=eldin741 . Id penaja = eldin741

No comments:

Post a Comment